ГолосUA
15:51 31/07/2009

Тимошенко прагне підкупити виборців квартирами – Президент

Кабінет Міністрів України видав постанову від 17 червня 2009 року № 684, яка передбачає використання закладених коштів не на добудову житла не враховуючи те, що спад у будівельній галузі за І півріччя становить 55%. Про це повідомила прес-служба Президента.

“Тобто замість того, щоб врятувати людей від недобудованої квартирної пастки та подолати стагнацію у будівельній галузі, Прем’єр-міністр України за державний кошт хоче створити для себе черговий передвиборний квартирний фонд” — йдеться у повідомленні прес-служби Президента.

"Таким чином, Глава уряду, критикуючи всіх за роздачу перед виборами продовольчих пайків, переходить на більш масштабний підкуп виборців", — наголошено у повідомленні.

Глава держави з метою недопущення неефективного та нецільового використання коштів Указом від 22 липня 2009 року № 565 зупинив дію зазначеної постанови.

Президент України ще раз підкреслив: в умовах кризи ми повинні протистояти дешевому популізму, ідеї якого запускаються в суспільство.

“У нас немає іншого виходу, як сконцентруватися навколо ідей, які дозволять запустити ринкові механізми відродження будівельної галузі, дадуть стимули бізнесу повертатися в будівництво та ефективно виконувати соціальні зобов’язання держави перед громадськістю.” — наголосив Президент

 

Читайте также по теме