ГолосUA
13:57 03/03/2010

Тимошенко виконувала занадто багато своїх популістських обіцянок – експерт

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко виконувала занадто багато своїх популістських обіцянок.

Таку думку висловив політтехнолог, директор «PR-групи Polittech» Тарас Березовець в ефірі програми «РозворотUA», що є спільним проектом інформаційної агенції ГолосUA та радіо «Ера-FM».

«Вона занадто багато уваги приділяла виконанню своїх популістичних обіцянок», — сказав він. При цьому експерт переконаний, що урядові Віктора Януковича потрібно утриматися від такої стратегії дій.

За його словами, рівень конфліктності, що склався між двома політичними силами протягом останніх років передбачає під собою реванш. «Будьмо відвертими, є олігархи, що поставили на Тимошенко чи Януковича, і між ними існує велика спокуса перерозподілу ресурсів. Можемо говорити спокійно про те, що в подальшому будуть спроби реалізовувати рейдерські атаки на економічні підприємства. Будуть спроби заведення тих чи інших справ», — сказав він.

«Будь-які спроби, що будуть відбуватися у цьому контексті – це нормально. Для Тимошенко це ідеальна ситуація, якщо її чи інших близьких їй людей запроторять у в’язницю бодай на короткий час. Для опозиції це ідеальна ситуація», — сказав Т. Березовець.

Нагадаємо, під час сьогоднішнього виступу у парламенті, оцінюючи роботу уряду Ю. Тимошенко, голова фракції Партії регіонів Микола Азаров заявив, що pамість програми, яку обіцяв виконати уряд Юлії Тимошенко «Український прорив», країна отримала програму «Український провал».

Він повідомив, що фінансова обґрунтованість діяльності уряду Ю. Тимошенко обов’язково буде перевірена слідчими інстанціями, і що тих, хто випадково переплутав свою кишеню із державною, обов’язково буде покарано.

Читайте также по теме