ГолосUA
17:37 08/07/2010

Тимошенко: Влада Януковича позбавляє Україну європейських перспектив

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що останні президентські вибори призвели до зміни основної зовнішньополітичної стратегії розвитку України. />  

Про це повідомила прес-служба політика.

"Зараз Україна змінилася з приходом нової влади, досить суттєво. У нас завжди в Україні були різні бачення, як будувати стратегію розвитку нашої держави. Саме тому, що Україна ментально ділиться на Схід і Захід", — заявила Юлія Тимошенко сьогодні на зустрічі з Міністром закордонних справ Фінляндії Александером Стуббом.

За словами Юлії Тимошенко, в будь-якій європейській країні в результаті зміни влади відбувається підвищення стандартів життя і економічне зростання. "А в Україні вибори — це зміна ключової стратегії: куди ми рухаємося – до західних демократій чи рухаємося до об’єднання на пострадянському просторі", — пояснила екс-прем’єр.

"Наша команда завжди була переконаними євроінтеграторами, тому для нас, безумовно, зміна стратегії, особливо у зворотному напрямку, є дуже болісною з точки зору сприйняття українських реалій", — підкреслила Юлія Тимошенко.
 

Читайте также по теме