ГолосUA
08:01 06/03/2010

Тимошенко вперше після виборів з’явилася на політичному ток-шоу

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вперше після другого туру президентських виборів з’явилася в ефірі політичного шоу.

Зокрема, вона прийшла на програму до Савіка Шустера на телеканал «Україна». Ефір пройшов без присутності політологів, журналістів та інших політиків.

На запитання ведучого, ким її тепер представити, політик відповіла: «Я думаю буде правильно просто Юлія Тимошенко».

Весь ефірний час політик присвятила тлумаченню своєї поразки на виборах, відставки уряду та звинуваченням на адресу нового президента.

За її словами, перші сто днів президента Януковича почалися з порушення Конституції та політики подвійних стандартів. «Коли президент приїжджає в Брюсель, він говорить одне, і це різко відрізняється від того, що він говорить коли приїжджає через кілька днів вже в іншу столицю – Москву. Такі подвійні стандарти вже насторожують Україну і світ», — наголосила вона.

При цьому вона наголосила, що «така влада, яка долею на надана не буде довговічною». «Тому сьогодні ми будемо зміцнювати команду, ми будемо повністю перебудовувати всю систему нашої роботи, в опозицію ми будемо надійно захищати кожний національний інтерес України. І власне ми цим вже починаємо займатися», — заявила Ю. Тимошенко.

При цьому вона вкотре подякувала своїм виборцям. «Враховуючи, що я після президентських виборів, після відставки уряду сьогодні в перший раз в такому відкритому шоу, я хотіла би, по-перше, звернутися до всіх людей, які віддали за мене голоси у президентській кампанії, і хочу висловити їм величезну подяку. Ми з вами продовжуємо нашу спільну боротьбу, нашу роботу», — підсумувала вона.

А. Береза

 

Читайте также по теме