ГолосUA
07:01 17/10/2010

Тимошенко загрожують карні справи, що може закінчитись ґратами — німецькі ЗМІ

 

 

face="Times New Roman, serif">Ймовірність того, що уряд Юлії Тимошенко не цілеспрямовано використовував кошти та неправильно вів облік — висока.

 

face="Times New Roman, serif">Про це пише німецьке видання Frankfurter Allgemeinе.

 

face="Times New Roman, serif">Те, що в уряді Тимошенко процвітала корупція — не представляється немислимим. Однак якщо подивитися на те, як розвивається обстановка в Україні після приходу до влади на початку року Президента Віктора Януковича, здається неймовірним, що кого-небудь із нинішнього керівництва в Києві дійсно хвилює корупція на урядовому рівні — до тих пір поки на цьому не наживаються “правильні”, тобто “свої” люди”, — пише газета.

 

face="Times New Roman, serif">Видання наголошує, що сенс звинувачень проти Ю. Тимошенко очевидний: її хочуть прибрати напередодні місцевих виборів. “Юлії Володимирівні слід бути готовою, адже поки що її просто підозрюють у розтратах декількох сотень мільйонів державних коштів. Згодом же їй та її колегам висунуть справжні звинувачення та порушать карні справи, що можуть закінчитися ґратами”, — відмічає Frankfurter Allgemeinе.

 

face="Times New Roman, serif">За матеріалами: Frankfurter Allgemeinе.

 

face="Times New Roman, serif">Підготувала Л. Дубенко

 

 

 

 

Читайте также по теме