ГолосUA
14:17 24/08/2010

Тимошенко закликала українців готуватися до напруженої боротьби

Сьогодні Україна повинна розпочати підготовку до напруженої і тривалої боротьби за демократичний шлях розвитку.

Про це заявила лідер об’єднаної опозиції Юлія Тимошенко на мітингу з нагоди Дня Незалежності, передав кореспондент ГолосUA.

“Кожен українець повинен зробити свій внесок у справу боротьби за демократію України. Нам потрібно готуватися до напруженої і тривалої боротьби, яка раз і назавжди завершиться перемогою”, — зауважила вона.

Ю. Тимошенко підкреслила, що для цього необхідно скласти чіткий план дій. “Нам треба не скаржитись і не плакати, а скласти чіткий лаконічний і зрозумілий для кожної людини план, куди ми саме рухаємось, і що нам робити”, — підкреслила вона.

За словами лідера опозиції, необхідно відмовитись від розмов про від’єднання від України певних регіонів. “Давайте припинимо шукати винних, не будемо відокремлювати Донбас чи Галичину, і всі політичні сили та громадські рухи нехай об’єднаються навколо однієї ідеї — розвиток України”, — наголосила лідер партії “Батьківщина”.

У зв’язку з цим Ю. Тимошенко закликала об’єднатися для боротьби усіх її прихильників проти діючої влади. “Відкладемо поділ на політичні кольори і забезпечимо гідну відсіч владі спільними діями”, — підсумувала вона.

О. Каретнікова />  

Читайте также по теме