Тимошенко запевнила, що опозиція є сильною

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко вважає, що очолювана нею опозиція є сильною, тому влада всіляко перешкоджає її діяльності.

 

Про це вона заявила у ефірі телеканалу «Інтер».

 

«Якщо опозиція слабка, то тоді у мене запитання, навіщо тоді приймати закон, щоб забороняти БЮТу балотуватися до місцевих рад, навіщо замовляти аж три компанії зі Сполучених Штатів, щоб нас принижувати? Якщо ми такі слабкі, навіщо стільки дорогого часу у ефірі присвячувати нашій критиці? Я думаю – саме тому, що ми не слабкі», — сказала вона.

 

Вона також додала, що , коли була при владі, а Партія регіонів була в опозиції, тоді нещадно критикувалася влада, а опозиція взагалі була за межами критики. Сьогодні ж критикують не владу, а опозицію. «А влада сьогодні підтримана всіма можливими медіа- та аналітичними ресурсами», — підкреслила лідер "Батьківщини".

 

На думку Тимошенко, це є результат нав’язування суспільству нових технологій боротьби з опозицією. Вони включають дві тези: перша — що опозиція щось робить не так, а влада будує країну. І друга – про «не креативність» опозиції та «модернізованість та інтелектуальність» влади.

 

Насправді, впевнена Тимошенко, найбільш гостра проблема зараз – те, що робить влада, а не опозиція.

Читайте также по теме