ГолосUA
13:34 20/01/2010

Тимошенко знає, які передвиборчі технології Янукович може використати проти неї

Штаби кандидата у президенти Віктора Януковича мають декілька потужних технологій, аби не допустити перемоги кандидата Юлії Тимошенко.

Про це чинний прем’єр-міністр України заявила на брифінгу, передав кореспондент ГолосUA.

За її словами, першою такою технологією можуть стати проплачені заяви деяких політиків. «Вони (Партія регіонів — ред.) знайшли, як проплатити деяким «демократам» і «патріотам» за те, що вони будуть проголошувати «істину» про те, що Тимошенко і Янукович — це одне і те ж саме. Якби я була те саме, що Янукович, то не підтримувала б Віктора Андрійовича у 2004, 2006, 2007, 2008 роках», — наголосила вона.

При цьому Ю. Тимошенко повідомила, що вона з лідером Партії регіонів В. Януковича «в різних світах, в різних планетах». «І ми з ним ніколи не будемо перетинатися, як би не закінчилися президентські вибори», — сказала кандидат.

Другою технологією глава Кабміну назвала «тиражування сюжетів часів Кучми» проти неї та її родини. «Вони будуть через свої телеканали нав’язувати ілюзію, що це були несправжні політичні репресії, і використовуватимуть це аби принизити та дискредитувати мене», — наголосила кандидат у президенти.

Іще одним небезпечним ходом вона назвала «фальшиву рекламу» кандидата в президенти В. Януковича та використання прогалин у законі про вибори Президента. «Це голосування вдома без медичної довідки та внесення виборців в реєстр у день виборів. На жаль, все це буде освячуватися повністю заангажованою ЦВК та списуватись на повністю продажні суди», — заявила Ю. Тимошенко.

Голова уряду пообіцяла зробити «неможливе», аби не допустити повернення до влади криміналітету.

А. Береза

 

Читайте также по теме