ГолосUA
10:25 26/04/2010

Трансляція погоджувальної ради припинилась, бо хтось висмикнув дроти — Литвин

Трансляцію погоджувальної ради припинили через «висмикнуті дроти».

Про це він сказав Голова Верховної Ради Володимир Литвин після закінчення погоджувальної ради на брифінгу, передав кореспондент ГолосUA.

«Як мені пояснив технічний оператор, трансляцію було вимкнуто через те, що хтось повисмикував дроти, але хто — я не володію такою інформацією», — сказав він.

За словами спікера дії в парламенті «деяких депутатів» починають «набувати характеру хаосу та «беспредєлу».

«Ви думаєте у мене є бажання сперечатися, слухати чиїсь крики і вигуки? Але я переконаний, що істину можна встановити лише в процесі аргументованого діалогу, а не в процесі того, що хтось когось перекричить», — наголосив В.Литвин.

Нагадаємо, представники опозиції виступали проти внесення до порядку денного пункту щодо ратифікації угоди про подовження терміну перебування Чорноморського Флоту РФ на території Севастополя.

На самій погоджувальній раді представники опозиційних фракцій БЮТ та «НУ-НС» почали вигукувати «Ганьба!» і «Зрадники національних інтересів». Водночас, трансляцію самої наради вимкнули, пояснивши це технічними проблемами. А за кілька хвилин у прес-службі Верховної Ради повідомили про завершення засідання.

О.Каретнікова

 

Читайте также по теме