ГолосUA
08:46 31/07/2009

Три українські футбольні клуби оштрафовані за порушення дисципліни

Дисциплінарний комітет Прем’єр-ліги оштрафував одразу три українські футбольні клуби за порушення дисципліни їхніми вболівальниками під час матчів чемпіонату. Про це повідомили у прес-службі УПЛ.

За інформацією, за порушення вболівальниками команди «Дніпро» правил поведінки під час матчу 2-го туру Чемпіонату України (вболівальники скандували образливі викрики на адресу команди-суперниці, запалили дев’ять піротехнічних засобів та кинули на футбольне поле запальничку) ФК «Дніпро» зобов’язали перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 10 тис. гривень.

За порушення вболівальниками команди «Металіст» правил поведінки під час матчу 2-го туру Чемпіонату України (вболівальники запалили шість піротехнічних засобів, зламали 45 індивідуальних пластикових сидінь та сантехнічне обладнання у гостьовому санвузлі) клуб зобов’язали перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 10 тис. гривень.

Водночас, ФК «Карпати» змушені заплатити штраф у сумі 1 тис. гривень за запалення вболівальниками команди піротехнічних засобів під час матчу 2-го туру Чемпіонату України.

За матеріалами «proUA.com» /> .

 

Читайте также по теме