ГолосUA
15:02 03/08/2009

Центрвиборчокм нарахував в держреєстрі виборців 126,3 тисячі двійників

Центральна виборча комісія доручила органам ведення державного реєстру виборців видалити з нього 126 266 повторюваних даних про виборців.

Відповідне рішення було прийняте на засіданні ЦВК.  

За словами керівника служби розпорядника держреєстру виборців ЦВК Артура Вітренка, який виступив у ході засідання ЦВК, служба розпорядника держреєстру виборців й органи ведення цього реєстру в ході первинного уточнення даних реєстру виявила 155 495 випадків повторного включення виборців до реєстру.

Зокрема, у виявлених випадках повторного включення виборців у ці списки повністю збігаються ідентифікаційні дані громадян: ім’я, по батькові, прізвище, місце й дата народження.

При цьому органи ведення держреєстру виборців поки що обробили й підтвердили 126 266 випадків повторного внесення громадян у списки, інші дані поки перевіряються.

Нагадаємо, з 1 червня розпочався процес первинного уточнення персональних даних реєстру, закінчитися він повинен 15 вересня.

З 1 по 31 серпня кожному з виборців буде послано іменне повідомлення про те, що він включений у держреєстр виборців, у якому будуть зазначені його персональні дані.

За матеріалами «Українські новини»

 

Читайте также по теме