ГолосUA
06:21 17/06/2010

Цими днями Клюєв засідатиме на Економічній раді СНД

17 червня 2010 року Перший віце-прем’єр-міністр України Андрій Клюєв на чолі делегації візьме участь у 46-ому засіданні Економічної ради Співдружності Незалежних Держав, що відбудеться у м. Санкт-Петербург (Російська Федерація).

Про це повідомили у прес-службі першого віце-прем’єр-міністра.

Під час засідання планується розглянути питання співробітництва в торгівельно-економічній, інформаційній, медичній, інноваційній сфері, зокрема плану заходів щодо реалізації першого етапу (2009-2011 роки) Стратегії економічного розвитку Співдружності Незалежних Держав на період до 2020 року, поетапного скасування обмежень у взаємній торгівлі держав-учасниць СНД, Угоду про співробітництво держав — учасниць СНД у створенні сумісних національних телемедійних систем і подальший їх розвиток та використання, Угоду про співробітництво в галузі правової охорони і захисту інтелектуальної власності та створення Міждержавної ради з питань охорони і захисту інтелектуальної власності.

Крім того, 17 червня А. Клюєв візьме участь у засіданні круглого столу «Бізнес-діалог–Росія–СНД» в рамках XIV Петербурзького міжнародного економічного форуму, а 18 червня – у пленарному засіданні цього Форуму.

 

Читайте также по теме