Вита Середа
16:35 29/12/2010

Ціни в Черкасах підвищуються через безвідповідальність посадових осіб — губернатор

Ціни на ринках Черкас підвищуються через безвідповідальність посадових осіб.

Про це під час своєї підсумкової прес-конференції заявив голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб, передав кореспондент ГолосUA.

Відповідаючи на запитання про те, чому на ринках міста підвищуються ціни, С. Тулуб запевнив, що в цьому винні посадовці.

У нас є цілий ряд структур і тих людей, які відповідальні за те, щоб контролювати ціни, вживати заходів, щоб стримати зростання. Якщо подивитися на ті динамічні процеси, які відбувалися у цьому році, на той рівень інфляції, який є в країні, і в області, то ми бачимо, що більш-менш ці фактори впливали, але не всюди. І були навіть приклади, коли я особисто вживав адміністративних дій до тих керівників, які намагалися безпідставно підвищити ціни. Сьогодні це відповідальність, або я б сказав — безвідповідальність, посадових осіб”, — зауважив С. Тулуб.

Він також звернувся до свого заступника Василя Корнієнка, давши йому відповідні доручення.

Якщо це передноворічні коливання — то це одне, але для цього є ви. Давно ви не проводили рейди, мабуть, і не впливали адміністративно на виробників і на тих, хто сьогодні продає. Я вас попереджаю і даю доручення — упродовж однієї доби розібратися з цим питанням і мені доповісти”, — сказав С. Тулуб своєму заступнику, який також був присутній під час прес-конференції.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте также по теме