ЦК Компартії не нав’язуватиме Кримським комуністам кандидатуру на посаду голови Рескому — Голуб

 

size="3">Центральний комітет Комуністичної партії України не нав'язуватиме Кримського республіканського комітету Компартії кандидатури на посаду голови Рескому.

 

size="3">Про це повідомив народний депутат фракції Компартії України Олександр Голуб у ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

 

size="3">Хочу пояснити, що розформовано було Кримський республіканський комітет, а організація Кримська республіканська компартійна не розформована. І до рядових комуністів Президіум Центрального комітету прийняв звернення”, — пояснив О. Голуб.

 

size="3">Відповідаючи на запитання щодо можливої кандидатури на посаду голови Кримського рескому КПУ, народний депутат наголосив, що обрання є особистою справою самих кримських комуністів. “Це справа кримських комуністів. І тут ані Президіум ЦК, ніхто не нав'язуватиме свою кандидатуру”, — підкреслив О.Голуб.

 

size="3">При цьому він повідомив, що наразі у Криму тривають звітні вибори і в ході цих виборів буде обрано нове керівництво Кримської Республіканської партійної організації.

 

size="3">Нагадаємо, Президія ЦК Компартії України, керуючись Статутом КПУ, прийняла рішення про розпуск Кримського рескому Компартії України і, до обрання нового складу Кримського рескому КПУ, доручила керівництво Кримською республіканською організацією КПУ Секретаріату ЦК Компартії України.

Президія ЦК КПУ також ухвалила Звернення до комуністів Криму.

 

Читайте также по теме