ГолосUA
06:32 31/10/2010

ЦВК відмовила «Батьківщині» у задоволенні скарги

 

ЦВК відмовила  у задоволенні скарги Київської обласної організації політичної партії «Всеукраїнське об’єднання  «Батьківщина» на бездіяльність з боку Київської обласної виборчої комісії.

Про це повідомили у прес-службі ЦВК.

О 23.00 30 жовтня відбулося чергове, друге за день, засідання Центральної виборчої комісії, яке провів Голова Комісії Володимир Шаповал.

Київська обласна організація політичної партії "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" просила визнати бездіяльність Київської обласної виборчої комісії в зв’язку з нерозглядом звернень Київської обласної організація політичної партії "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" щодо скасування постанови Київської обласної виборчої комісії від 6 жовтня 2010 року про реєстрацію кандидатів у депутати Київської обласної ради в одномандатних мажоритарних виборчих округах  № 9 – Добрянського В.О. та № 63 – Мороза А.Є., а також щодо скасування постанови № 15 від 2 жовтня 2010 року "Про реєстрацію виборчого списку кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Київської обласної ради, поданих Київською обласною організацією політичної партії "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" у частині реєстрації кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Київської обласної ради 31 жовтня 2010 року".

Також у скарзі містилося прохання розглянути документи, надані Київською обласною організацією політичної партії "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" щодо скасування рішення про реєстрацію кандидатів в депутати Київської обласної ради  і скасувати постанови Київської обласної виборчої комісії від 6 жовтня 2010 року про реєстрацію кандидатів у депутати Київської обласної ради в одномандатних мажоритарних виборчих округах № 9 – Добрянського В.О. та № 63 – Мороза А.Є., а також постанову Київської обласної виборчої комісії від 2 жовтня 2010 року № 15 "Про реєстрацію виборчого списку кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Київської обласної ради, поданих Київською обласною організацією політичної партії "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" у частині реєстрації кандидатів у депутати Київської обласної ради в багатомандатному виборчому окрузі, включених до виборчого списку від Київської обласної організації політичної партії "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", щодо яких зазначеною місцевою організацією політичної партії подано до Київської обласної виборчої комісії відповідні звернення.

Розглянувши скаргу, Комісія не виявила бездіяльності з боку Київської обласної виборчої комісії. Відтак, підстави для задоволення скарги відсутні.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:30 23/12/2023

Партия Юлии Тимошенко «Батькивщина» заблокировала подписание законопроекта о легализации медицинского каннабиса в Украине. Соответствующий...