ГолосUA
05:42 17/09/2009

ЦВК завершила первинне уточнення бази даних реєстру виборців

Центральна виборча комісія завершила етап первинного уточнення персональних даних державного реєстру виборців і має намір провести перше періодичне оновлення персональних даних реєстру

Процедура оновлення даних проводитиметься до 1 грудня на підставі відомостей про виборців, поданих в червні, липні і серпні.

«Завершилося первинне уточнення бази даних реєстру, і тепер згідно із законодавством, кожного року, щоквартально, буде відбуватися оновлення бази даних. Мін’юст, МВС, Держдепартамент з питань виконання покарань надаватимуть відомості про громадян», — пояснила заступник глави ЦВК Жанна Усенко-Чорна.

Крім того, вчора ЦВК заздалегідь схвалила проект положення про середньозважений показник вартості одиниць друкарської площі і ефірного часу в ЗМІ для проведення агітації в період передвиборної президентської кампанії.

Згідно з документом, середньозважений показник вартості одиниці друкарської площі (ефірного часу) — СВП — розраховуватиметься ЗМІ за формулою СВП=В:К, де В — це виручка ЗМІ від розповсюдження комерційної реклами за IV квартал 2008 р., а К — кількість одиниць друкарської площі (ефірного часу), фактично наданих для розповсюдження комерційної реклами. Прийнята ухвала направлена до Нацради з питань телебачення і радіомовлення і Держкомітет з питань телебачення і радіомовлення для розгляду, узгодження і ухвалення відповідного рішення.

За матеріалами «Коммерсант-Украина» /> .

 

Читайте также по теме