ГолосUA
17:00 23/01/2009

«Турбоатом» не буде зменшувати свої виробничі потужності

 Флагман українського машинобудування ВАТ «Турбоатом» навіть в сьогоднішніх умовах кризи не буде зменшувати свої виробничі потужності та скорочувати штат. />  

Про це повідомили «Харківські новини».
 

Сьогодні один з найбільших платників податків країни ВАТ «Турбоатом» має півторамільйонний пакет замовлень. Це стало можливим завдяки налагодженому процесу виробництва, запевняє керівництво «Турбоатому». А вчасна модернізація устаткування за внутрішні кошти дозволила оминути кредитну боргову яму.
 

«Щорічно експорт росте, і у 2009 році ми також прогнозуємо ріст і в об’ємах, і в абсолютних величинах. Скажемо прямо, в умовах економічної кризи саме позиції по експорту дадуть можливість підприємству справитися зі всіма негараздами на внутрішньому ринку», — сказав генеральний директор ВАТ «Турбоатом» Ігор Суботін.
 

Завод співпрацює із вітчизняними фірмами і підприємствами 45 інших країн. Зокрема, Росії, Індії, Грузії, а в цьому році планують почати співпрацю з японською компанією — спільно виробляти нову продукцію. Ігор Суботін запевняє, що цей контракт — новий технологічний крок у виробництві теплових турбін.

 

Читайте также по теме