ГолосUA
17:26 11/12/2009

Турчинов доручив масово перевірити пожежну безпеку

Перший віце-прем’єр-міністр України Олександр Турчинов дав доручення вжити вичерпних заходів щодо безумовного виконання вимог пожежної безпеки органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями, а також фізичними особами, особливо у місцях масового перебування людей.

Доручення адресоване Міністру з питань надзвичайних ситуацій, Міністру регіонального розвитку та будівництва, Міністру внутрішніх справ, Міністру культури і туризму, голові Держкомтелерадіо, Раді міністрів АРК, обласним, Київській та Севастопольській адміністраціям, повідомили у прес-службі уряду.

Доручено також посилити профілактичну та роз’яснювальну роботу серед населення щодо дотримання правил пожежної безпеки, особливо з піротехнічними засобами. Доручення Першого віце-прем’єра випущене з метою не допустити трагедій, подібних до тієї, що сталася у м. Перм Російської Федерації.

Нагадаємо, трагедія у нічному клубі «Хромая лошадь» міста Перм сталася сталася в ніч на 5 грудня під час святкування восьмиліття закладу. На вечірці перебувало від 285 до 300 чоловік. Від іскри спалахнула підвісна солом’яна стеля, вогонь перекинувся на деталі інтер’єру, зроблені з пластика, який при горінні виділяє отруйні речовини.

 

Читайте также по теме