ГолосUA
09:35 23/05/2010

Турчинов: На порушення в МОЗ під час епідемії грипу ми реагували належним чином

Кабміну було відомо про порушення фінансової дисципліни в Міністерстві охорони здоров’я під час закупівлі тест-систем та протигрипозних препаратів восени минулого року, і екс-прем’єр-міністр Юлія Тимошенко зреагувала на це належним чином.

Про це заявив екс-віце-прем’єр-міністр Олександр Турчинов.

«Питання, які стосуються порушень в Міністерстві охорони здоров’я стосовно закупівлі ліків та медичного обладнання, розглядалися за дорученням Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко Міністерством внутрішніх справ. Усі матеріали про виявлені порушення та зловживання з боку службових осіб МОЗ, які були отримані, відповідно до належності були передані до Генеральної прокуратури. Подальші її дії мені не відомі», — заявив політик.

Серед них, зокрема, наявний лист тодішнього керівника МВС Юрія Луценка, адресований Юлії Тимошенко, з інформацією про зловживання службових осіб МОЗ, розпорядження Тимошенко щодо продовження міліцейського контролю за витратою бюджетних коштів у Міністерстві, та лист заступника міністра внутрішніх справ про передачу матеріалів перевірки МОЗ до Генеральної прокуратури.

За матеріалами: Дзеркало тижня />  

Читайте также по теме