ГолосUA
14:50 02/09/2010

Турчинов поскаржився на складнощі «Батьківщини» у місцевих виборах (Додано ГОЛОС)

Влада перешкоджає партії “Батьківщина” брати участь у місцевих виборах.

Про це заявив колишній перший віце-прем’єр Олександр Турчинов на прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

“Ми констатуємо, що влада, яка вже перейшли межу і не може називатись владою, — це режим, при чому тоталітарний, фактично перешкоджає партії “Батьківщина брати участь у місцевих виборах”, — зауважив він. /> ГОЛОС

Так, за словами О. Турчинова, вже понад три місяці Міністерство юстиції не реєструє нового голову харківської обласної організації “Батьківщина” Арсена Авакова замість знятого з посади Олександра Фельдмана.

Також, зазначив він, київський та львівський обласні голови не можуть вступити у свої повноваження через те, що їх попередники, які також перейшли на бік влади, блокують рішення партій у судах, які їм сприяють.

“Ми попереджаємо, що в тих районах, містах, областях, де таким чином буде заблокована можливість нашої партії брати участь у виборах, ми не будемо визнавати вибори”, — наголосив екс-політик, підкресливши, що “Батьківщина” буде звертатись до всіх дипломатичних представництв, акредитованих в Україні, із наданням усіх відповідних документів до ПАРЄ, ОБСЄ і буде ініціювати створення слідчої комісії Верховної Ради, яка чітко перевірить наведені факти.

К. Коваленко
 

Читайте также по теме