ГолосUA
11:00 12/03/2010

“Тушки” об’єдналися у депутатську групу

14 депутатів, які увійшли до складу коаліції на ідивідуальній основі, створили депутатську групу “За конкурентноздатність і реформи”.

Про це сказав позафракційний депутат Ігор Рибаков на брифінгу, передав кореспондент ГолосUA.

“Завдання нашого об’єднання — це структурні реформи і відновлення економічного зростання”, — наголосив він.

За словами Рибакова, 14 депутатів, які поставили підписи під коаліційною угодою, вирішили об’єднатися в одну групу, координатором якої є він сам.

Водночас, за словами Інни Богословської, яка також увійшла до групи, усі її члени мають право виступати від імені групи з певних питань. “Ми увійшли до складу коаліції не “тушками”, а індивідуально, і сьогодні створили групу, щоб обговорювати події у Верховній Раді, і колегіально приймати рішення”, — наголосила нардеп.

І. Богословська зауважила, що рішення парламенту про можливість входження до коаліції окремими депутатами було виправдано. “Слава Богу, парламент повернувся до того, що депутат не є “тушкою”, а є носієм делегованого суверенного права українського народу”, — сказала вона.

Також член групи “За конкурентноздатність і реформи” Юрій Полунєєв зазначив, що у групи буде 10 принципів роботи. “Це створення стратегії розвитку до 2020 року, модернізація національного виробництва, податкова реформа, реформа системи антимонопольного регулювання, розвиток малого і середнього бізнесу, підтримка аграрного виробництва”, — пояснив він.

О. Каретнікова

 

Читайте также по теме