ГолосUA
12:57 10/12/2010

У 2011 році столична влада вирішить питання безгосподарних мереж

 

size="4">Столична влада проведе інвентаризацію всіх безгосподарних мереж та надасть узагальнені пропозиції щодо їх передачі у володіння та користування відповідними підприємствами сфери міста. 

 

size="4">Про це повідомили в прес-службі КМДА.

 

size="4">«Ми розглянули одне із пріоритетних питань життєзабезпечення міста – розвиток інженерних мереж, без надійної роботи яких столиця не може функціонувати належним чином. Вирішувати це питання будемо комплексно та системно», – зазначив заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.

 

size="4">Він наголосив, що вже сьогодні є достатньо цікаві та привабливі пропозиції від інвесторів щодо модернізації галузі інженерних мереж міста.

 

size="4">«Ми повинні використати всі джерела фінансування. Треба залучати найновіші технології, так як це робиться, скажімо, при прокладці каналізаційного колектора. Вважаю, що застосувавши сьогодні сучасне обладнання, ми не тільки продовжимо термін його експлуатації, а й зекономимо міські кошти», – зазначив Олександр Мазурчак.

 

size="4">Профільний заступник голови КМДА Олександр Мазурчак акцентував увагу на тому, що при розробці технічної документації з реконструкції мереж, необхідно планувати одночасно заміну всіх її видів. В першу чергу, це стосується 1,5 км зони навколо НКС «Олімпійський».

Читайте также по теме