ГолосUA
06:10 31/08/2010

У Черкасах хочуть зробити традиційним проведення “праймеріз” напередодні виборів

У Черкасах хочуть зробити традиційним проведення “праймеріз” напередодні місцевих виборів.

Про це заявив міський голова Сергій Одарич, передав кореспондент Голос UA.

За його словами, цими вихідними у Черксах з його ініціативи пройшли “праймеріз”. /> “1630 черкасців узяли участь у праймеріз. Це попереднє голосування було покликане виявити лідерів у команді моїх однодумців. За підсумками праймеріз, найбільша кількість голосів – у директора комунального підприємства „Дирекція парків” Олександра Радуцького. Саме він за останні три роки відродив паркове господарство міста”, — розповів С. Одарич.

Він також додав, що задоволений результатами.

“Ми обов’язково будемо збиратися всі разом й аналізувати отримані результати після праймеріз. А згодом – урахуємо їх під час висування на вибори кандидатів – як „мажоритарників”, так і „списочників”. Тішить те, що в нашій команді немає людей, за яких черкасці взагалі не проголосували. Усіх претендентів у кандидати в депутати громадяни підтримали”, — запевнив мер Черкас.

Тим часом, як повідомили у прес-службі Партії вільних демократів, від якої С. Одрич балотуватиметься в мери, під час проведення праймеріз не обійшлося й без деяких технічних неточностей. Так, на деяких бюлетенях були відсутні підписи осіб, що їх видали. А в окремих листах для голосування – уписано неповні дані про респондента. Такі недоліки міг спричинити ажіотаж навколо праймеріз у перший день голосування. У „Дружбі народів”, де вони стартували, волонтери не встигали видавати бюлетені охочим здійснити попереднє волевиявлення.

Як зауважив С. Одарич, ці недоліки буде враховано під час подальших праймеріз, які, на його думку, повинні стати традиційними в Черкасах.

В. Середа
 

Читайте также по теме