ГолосUA
06:26 09/04/2010

У Черкасах на Благовіщення викрали всю провізію із дитячого садочка

У ніч на 7 квітня черкаський дитячий садочок № 30 «Вербиченька» пограбували. Невідомі зловмисники «обчистили» складське приміщення, де зберігалися продукти харчування.  

Про це повідомив кореспондент ГолосUA із посиланням на інтернет-щоденник першого заступника міського голови Миколи Шкарабури.

“Сторож виявила зламані замки й двері в овочесховищі о 5 годині ранку під час обходу території. Нині цією справою займається міліція. У ситуації, що сталася, проблема не скільки в матеріальних втратах, а в моральності. Крадії позбавили харчування наймолодших черкасців — дітей. До того ж відомо, що з фінансуванням галузі зараз складно. Адже ще досі немає державного бюджету, а відповідно не ухвалено міського. Вразило й те, що крадіжка була вчинена на велике християнське свято – Благовіщення!” — написав на своєму блозі Микола Шкарабура.

За його словами, крадії позбавили вихованців садочку: картоплі – 62 кг 700 г, капусти – 23 кг 700 г, моркви – 19 кг, цибулі – 7 кг, буряка – 13 кг, томатної пасти – 7 банок по 0,5 л., зеленого горошку – 24 банки по 0,5 л.

В. Середа

 

Читайте также по теме