ГолосUA
11:17 06/11/2010

У Черкасах на виборах мера переміг чинний міський голова

 

Сьогодні вночі Черкаська міська ТВК оголосила результати по виборах голови міської ради та депутатів міської ради по багатомандатних округах. Найбільше виборців проголосували за висуванця від Партії Вільних Демократів, чинного мера м.Черкаси Сергія Одарича. 

/>  

Про це кореспонденту ГолосUA повідомив координатор кампанії громадського спостереження за виборами ГМ «Опора»

color="#000000"> Черкаської області Микола Макуха.


 

За його словами, найбільшу кількість голосів виборців у одномандатному окрузі з виборів міського голови по місту Черкаси набрав Сергій Одарич – 31 812. Міська ТВК прийняла рішення про обрання зазначеного кандидата міським головою.


 

У виборах до Черкаської міської ради по багатомандатному окрузі місця депутатів Черкаської міської ради розділилися таким чином: Партія Вільних Демократів, ВО «Батьківщина» та Партія регіонів – по 7 мандатів, «Фронт змін» – 3 мандати, «УДАР», Всеукраїнська політична партія «Екологія та Соціальний захист» та Комуністична партія України – по 2 мандати.


 

«Результати голосувань по одномандатних виборчих округах Черкаська міська ТВК офіційно поки що не оголосила. Очікуємо повну інформацію разом з прізвищами кандидатів ближче до сьогоднішнього вечора», — повідомив М. Макуха.


 

За його словами, по двох виборчих одномандатних округах14 листопада проводитиметься повторне голосування.

 

В. Середа

Читайте также по теме