ГолосUA
12:11 01/04/2010

У Черкасах презентували путівник по мистецьких подіях

У Черкасах презентували перший номер журналу “Живи в Черкасах!”. Ідея створення альманаху належить меру міста Сергію Одаричу. На його думку, городяни недостатньо поінформовані про події, які відбуваються в місті.

Про це кореспонденту ГолосUA повідомили у прес-службі міськвиконкомі.

Перший номер вийшов накладом 25 тисяч примірників і обійшовся у 70 тисяч гривень. Витрати на друк покрила реклама, яка займає чимало місця на сторінках видання. Надалі наклад збільшать щонайменше на 5 тисяч. Поширюватиметься видання безкоштовно — журнал можна буде взяти у театрах, музеях та в магазинах на розкладках. Головне його призначення – завчасно інформувати про те, який відпочинок чекатиме черкащан у рідному місті.

“Ми стикнулися з парадоксом: жителі та гості міста часто непоінформовані про ті чи інші події, які відбуваються в Черкасах. Призначення журналу – анонсувати всі мистецькі , культурні, спортивні заходи в місті на найближчий місяць” — зазначив С. Одарич.

Перший номер «Живи в Черкасах» розповідає про прем’єру «Циганського барона» українською, діючі виставки у художньому та краєзнавчому музеях, новини спорту, дитячий конкурс та календар подій на квітень. Крім того, має журнал і англомовну версію анонсів.

В. Середа

 

Читайте также по теме