ГолосUA
14:56 22/05/2010

У Черкасах шукають найталановитіших людей

У Черкасах відбувся відбірковий етап першого відкритого міського конкурсу талантів “Черкаська зірка”, за результатами якого було визначено 64 талановитих черкащан. Вони змагатимуться між собою у фіналі, що відбудеться 30 травня у парку “Соснівка”.

Про це кореспонденту ГолосUA повідомили у прес-службі міськвиконкому.

Конкурс було оголошено за чотирма номінаціями: «Вокал», «Фотоконкурс», «Образотворче мистецтво» та «Оригінальний жанр». Випробувати свої таланти у номінаціях «Вокал» та «Оригінальний жанр» зареєструвалося 100 осіб із яких на кастинг з’явилось 78. З цієї кількості судейський склад відібрав 64 особи, які у фіналі змагатимуться за звання найталановитіших і стануть учасниками гала-концерту, приуроченого до Дня міста.

“Відбір учасників по вокалу тривав сім годин, по «Оригінальному жанру» — три години. В останній номінації учасники показували номери з елементами жонглювання, фітнесу, акробатики та східного танцю зі свічками на голові. Були номери з пантомімою” — розповіла Валентина Шепецька, начальник управління культури і туризму черкаського міськвиконкому.

Вікова категорія конкурсантів-вокалістів сягала від 5 до 65 років, представників оригінальних номерів – від 6 до 28 років.  

До складу журі входили представники культури та мистецтва, зокрема, заслужені та народні артисти України, керівники та солісти художніх колективів.  

В. Середа />  

Читайте также по теме