ГолосUA
18:02 29/06/2010

У черкаських селах реалізовуються 49 проектів в рамках Програми розвитку ООН

На Черкащині сьогодні реалізовуються 49 мікро-проектів за підтримки Програми розвитку ООН. Вони дають можливість реально покращити ситуацію в селах області.

Про це заявив голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб під час розширеного засідання обласної координаційної ради з впровадження в Черкаській області Проекту ЄС/ПРООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”, передав кореспондент ГолосUA.

За словами губернатора, він задоволений тим, на яких стадіях сьогодні знаходиться виконання 49 мікро-проектів.

“Начебто невеличкі проекти, але вони дали можливість покращити ситуацію в тих чи інших селах. Адже ми знаємо, що сьогодні на селі дуже багато питань, які не вирішуються роками. Ця програма якраз спрямована на вирішення таких дуже болючих питань. Я вважаю, що ми успішно перейдемо і до другого етапу проекту, який буде більш потужнішим і дасть змогу залучити ширші кола громадськості та вирішити більше проблем” — зазначив С. Тулуб.

Під час засідання було розглянуто стан виконання в області Програми розвитку ООН, заслухано звіти керівництва районів-учасників проекту щодо виконання організаційних і фінансових зобов’язань та вирішено всі проблемні питання, пов’язані з завершенням діяльності Проекту у листопаді 2010 року.

У обговоренні Проекту взяв участь міжнародний керівник проекту доктор Джейсінгх Сах. Він зазначив, що проект уже більше двох років реалізовується у Черкаській області.

“Щодо результатів та досягнень, то ми бачимо, що це навіть краще, ніж ми очікували, і це не може не тішити. Ми бачимо, що люди мають гарні стосунки із владою, і влада дуже позитивно налаштована, і є багато випадків покращення життя людей. Ми дуже задоволені результатами проекту” — резюмував Д. Сах.

В. Середа

 

Читайте также по теме