Вита Середа
05:08 25/10/2010

У Черкаській області голова РДА змушує людей вступати в Партію регіонів?

 

Голова Чигиринської районної адміністрації Володимир Калашников змушує людей вступати в Партію регіонів.

Про це під час наради в облдержадміністрації заявив голова партії «Союз Лівих Сил» Михайло Шмиголь, передав кореспондент ГолосUA.

«Голова адміністрації змушує людей вступати в Партію регіонів. Учителі, лікарі — всі пішли туди. Я з такими людьми зустрічають кожного дня. Кажуть їм: якщо ти не вступиш у Партію регіонів, можеш лишитися без роботи — зауважив М. Шмиголь.

Він також розповів про те, як голова РДА попросив партійців зібрати в селі Топилівка вчителів.

«Директор школи і сільський голова про це не знали, і люди були не зібрані, коли приїхав Калашников. Зрозуміло, він сказав, що звільнить директора школи, а сільський голова більше не буде сільським головою. Тобто, голова адміністрації, використовуючи адмінресурс, дав команду зібрати людей, але дав команду не тим, кому потрібно. І він звільнив директора школи. Три дні тому. У директора був серцевий напад. І це ж село, уже всі про це там говорять», — розповів М. Шмиголь.

Кореспондент ГолосUA попросив Володимира Калашникова прокоментувати подібні заяви:

«Ми з Михайлом Шмиголем працюємо, і він намагається, щоб перемогла від «Союзу Лівих Сил» Тетяна Збаразька, яка балотується на сільського голову Боровиці. І він вже давно це почав. Ми були в Тіньках, і він дякував мені за те, що я багато працюю по водозабезпеченню, по освітленню і так далі, але він все ж таки намагається зробити все, щоб Тетяна Збаразька перемогла. У нього до мене упереджене ставлення», — пояснив В. Калашников.

Читайте также по теме