ГолосUA
10:32 25/04/2010

У Черкаській області скаути проведуть всеукраїнський збір «Козацькими шляхами»

На Черкащині з 7 по 10 травня біля села Виграїв, Корсунь-Шевченківського району відбудеться ХХ Всеукраїнський збір-похід "Козацькими шляхами".

Про це повідомили у прес-службі Черкаської обласної ради, передав кореспондент ГолосUA.

Упродовж чотирьох днів представники різноманітних скаутських організацій, волонтери, соціально-активні школярі та студенти встигнуть зробити і побачити багато цікавого та корисного. Відбуватимуться різноманітні квести, скаутські ралі та інші складні випробування, конкурси на краще фото, відео, інстал, ханд-майд, перформанс, тощо.

На честь святкування 65-ї річниці Великої Перемоги усі мешканці наметового містечка приймуть участь у військово-патріотичної грі "Шляхами невідомих героїв", після закінчення якої, покладуть квіти до місця поховання невідомих солдатів.

На великій сцені, яка буде встановлена в епіцентрі подій збору-походу "Козацькими шляхами", планується виступ таких гуртів як Тартак, Крихітка Цахіс, Неділя, Ми — 100.

Організаторами XX Всеукраїнського збору-походу дитячих та молодіжних громадських організацій та волонтерських загонів "Козацькими шляхами" виступили: Київський міський осередок Національної Організації Скаутів України, Спілка дитячих та юнацьких організацій "СПОК", Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, за сприяння Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту.

В. Середа

 

Читайте также по теме