ГолосUA
15:15 24/10/2008

У Чернівецькій області викрито потужний канал постачання до Румунії неякісного тютюну та алкоголю

Працівники Управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Чернівецькій області та Чернівецького прикордонного загону викрили злочинну групу, учасники якої постачали до Румунії фальсифіковані цигарки та лікеро-горілчану продукції українських та молдовських виробників.

Про це повідомили кореспонденту Голос.UA в прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

Було вилучено контрафактних товарів на суму понад 1 мільйон гривень.

Серед вилученого — 350 тисяч пачок цигарок марки «Ронсон», «Сент Джордж», «Мальборо» українського виробництва та марки «Плугару» молдовського виробництва з підробленими акцизними марками та без акцизних марок; 2000 літрів спирту невідомого походження та 19600 пляшок горілки, а також готівка — 45 тисяч гривень, 8 тисяч доларів США та 6 тисяч євро.

Слідчим управлінням УМВС України в Чернівецькій області порушено 2 кримінальні справи за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 216 (незаконне виготовлення, підроблення, використання або збут незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного збору чи контрольних марок) до 5 років позбавлення волі з конфіскацією товарів, промаркованих підробленими марками чи голографічними захисними елементами.

 

Читайте также по теме