ГолосUA
15:20 22/11/2010

У ДАІ стверджують, що не перешкоджали підприємцям з’їжджатися до Києва

 

Державтоінспекція заявила, що вона не перешкоджала вільному руху автобусів із підприємцями до столиці.

 

Про це йдеться у повідомленні, поширеному прес-службою ДАІ.

 

За даними прес-служби, сьогодні на деяких Інтернет-сайтах з'явилася інформація щодо перешкоджання з боку ДАІ руху автобусів, які прямують у Київ на акції протесту проти прийняття нового Податкового кодексу.

/> З цього приводу Державтоінспекція повідомляє, що жодного випадку перешкоджання руху автобусів, які слідують у напрямку столиці не було”, — сказано у повідомленні.


У тексті також сказано, що станом на 15 годину для участі у акції в Київ з регіонів України прибуло 1 535 осіб на 48 автобусах. “З огляду на те, що рух в столиці досить інтенсивний, а також через високу вірогідність утворення заторових явищ у центрі міста з причин прибуття значної кількості пасажирських транспортних засобів, водіям автобусів було запропоновано паркування у спеціально облаштованих для цього місцях. Так, 9 автобусів було розміщено на паркувальному майданчику поблизу метро Житомирська, інші — на стоянці біля Річкового вокзалу. Учасники акції протесту можуть дістатися до місця проведення мітингу за допомогою метрополітену, інших видів громадського транспорту”, — сказано у повідомленні.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...