ГолосUA
17:03 14/02/2011

У день річниці своєї інавгурації Янукович три години відповідатиме на запитання українців

25 лютого, в день річниці інавгурації, Президент України Віктор Янукович візьме участь у телепроекті «Розмова з країною».

Про це повідомили у прес-службі глави держави.

Як зазначив голова Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін, В. Янукович протягом 3 годин у прямому ефірі провідних телеканалів відповідатиме на запитання громадян, які будуть поставлені в ході прямих включень з регіонів, а також на запитання, які надійдуть телефоном та через інтернет.

За його словами, проект стартує 15 лютого 2011 року.

«На базі ВАТ "Укртелеком" організовано контакт-центр, який прийматиме запитання і думки громадян. Дзвінки до контакт-центру — безкоштовні.

Усі запитання з контакт-центру, зазначив С. Льовочкін, а також ті, що надійдуть через інтернет, щодня будуть передаватися Президенту України. У подальшому вони будуть проаналізовані, по кожному запитанню буде надано відповідь.

Співорганізаторами телепроекту виступили провідні телеканали: Інтер, «1+1», ICTV, ТРК «Україна», НТКУ і «5 канал». За допомогою їх технічних можливостей будуть організовані включення з регіонів до студії кіностудії імені Довженка, де Президент України працюватиме 25 лютого.

«Новий формат спілкування Президента з громадянами у прямому ефірі є продовженням політики відкритості влади», — підкреслив С. Льовочкін.

Читайте также по теме