ГолосUA
10:13 10/09/2010

У Державному комітеті України з державного матеріального резерву діяла банда — депутат

У Державному комітеті України з державного матеріального резерву до розкрадання грошей причетна уся вертикаль керівників.

Про це повідомив голова тимчасової слідчої комісії Володимир Олійник під час брифінгу у парламенті, передав кореспондент ГолосUA.

“Там цілий ряд причетних керівників до розкрадання. Крали по всій вертикалі, всі підприємства були задіяні до розкрадання, у тому числі їх керівники. Конкретну юридичну оцінку цьому повинна дати прокуратура”, — зазначив нардеп.

Також, за словами В. Олійника, деякі керівники сьогодні вже переховуються від здійснення правосуддя. “У тому числі я не знаю, де Михайло Поживанов. Сьогодні йде розшук інших окремих. Чому досі ці керівники знаходяться на посадах? Слідчий орган повинен прийняти рішення про відсторонення від займаної посади. Це всі керівники попереднього уряду. Ми встановили, що вони діяли як одна банда, як одна єдина ланка, яка працювала так: одні дають вказівки, інші — їх відпускають, треті — торгують і т.д.”, — сказав він.

Нагадаємо, під час сьогоднішнього засідання парламенту, що не відбулося, планувалося заслухати Звіт Тимчасової слідчої комісії з питань з’ясування обставин використання бюджетних коштів керівництвом Державного комітету України з державного матеріального резерву. />  

Читайте также по теме