ГолосUA
08:24 13/06/2010

У Дніпропетровську Патріарх Кирило житиме у найдопрожчому готелі і їстиме у найкращих ресторанах

Через місяць до України приїде патріарх Кирило. У ході візиту він планує відвідати кілька міст, зокрема Дніпропетровськ, де йому готують красивий та дорогий прийом.

"Програма візиту вже є. Але вона ще може трохи змінитися", — розповів прес-секретар Дніпропетровської єпархії отець Георгій.

Так, глава РПЦ приїде до Дніпропетровська 23 липня о 7-й ранку і насамперед зустрінеться з губернатором.

Потім відправиться в жіночий монастир Свято-Тихвинський, де проведе 3 години: молитиметься біля Тихвинської ікони Божої Матері і пообідає в місцевій обителі. Окрім святих місць, патріарха чекає і екскурсія на ПМЗ. А увечері він правитиме службу в Спасо-Преображенському соборі.

Звідти гостя відвезуть за місто — в 5-зірковий і найдорожчий у регіоні готель "Санрей". Для Кирила приготують окремий котедж-люкс з виходом на терасу, джакузі, каміном, супутниковим ТБ і Інтернетом (доба в бунгало коштує 3700 грн). Патріарха пригощатимуть вишуканими стравами від шеф-кухаря. До речі, знайомитися з місцевою кухнею Кирило буде в найдорожчих ресторанах. 24 липня пообідає в "Квітні", де йому запропонують не лише українські, але і французькі страви. "Меню складатиметься швидко і дуже ретельно", — відповіли в ресторані. А повечеряє в ресторані "Хутір" на Набережній. Останній славиться коронною стравою — свинячими ніжками за особливим рецепту (порція — 1458 грн). О 20-й годині городяни зможуть споглядати главу РПЦ на Фестивальному причалі, де він виступить із зверненням. 25 липня Кирило відслужить божественну літургію у все тій же "Преображенні", а після обіду в ресторані «Опера» вилетить до Києва.

За матеріалами: Сегодня  

Читайте также по теме