ГолосUA
07:54 27/10/2009

У Дніпропетровську розслідується резонансне ДТП за участю дочки співвласника групи «Приват»

Прокуратура Дніпропетровської області повернула на розслідування в обласне УВС кримінальну справу за фактом резонансного ДТП, в якому загинула 62-річна вахтер Дніпропетровського національного університету Любов Темна.

Нагадаємо, ДТП відбулося рано вранці 11 жовтня. Позашляховик «Інфініті» помаранчевого кольору збив немолоду жінку на пішохідному переході. Після наїзду автомобіль зник з місця події.

За неофіційною інформацією, за кермом джипа була 19-річна Ксенія М. — донька одного із співвласників однієї з найбільших фінансово промислових груп — «Приват» Олексія М.

«Ім’я не називаємо, йде слідство!» — заявили журналістам в УМВС, проте, як пише видання, всі в місті знають ім’я винуватиці ДТП.

«Та все місто вже знає ім’я тієї, хто відправив на той світ мою дружину!» — заявив газеті чоловік загиблої жінки Іван Темний.

«Люба йшла після зміни додому. Те, як її збила машина, бачив молодий хлопець, який запам’ятав номери. Він же викликав «швидку» і міліцію. Кажуть ще, що години за дві іномарка повернулася на місце ДТП. Дівчина нібито була не одна. Був на місці аварії і чоловік загиблої. Івану ніби пропонували зам’яти справу, гроші якісь», — розповіла колега загиблої Антоніна.

Отримати коментарі самої дівчини або в її батька журналістам не вдалося. В оточенні бізнесмена кажуть, що він дуже гостро сприймає цю тему, а Ксенія наразі лежить в одній з лікарень міста.

За матеріалами: «Сегодня»

 

Читайте также по теме