ГолосUA
17:36 18/11/2008

У Донецьку до ЄВРО-2012 збудують аквапарк

Восени до ЄВРО-2012 року в Донецьку в парку ім. Щербакова відкриється аквапарк «Royal Marine», який повинен стати одним з кращих в світі.  

Про це повідомив «Укррудпром» з посиланням на мера Донецька Олександра Лук’янченка.

За його даними, роботи, на які українська компанія «Аквадонінвест» готова витратити 25 млн. доларів, почнуться в кінці березня 2009 року в тій частині парку Щербакова, де у минулому знаходився літній кінотеатр.

«Аквапарк увійде до списку 58 об’єктів, які місто і область представлятимуть на суд іноземних туристів під час проведення матчів ЄВРО-2012».

Також мер запевнив, що «Королівський» аквапарк в Донецьку матиме відкриту аквазону з басейнами і атракціонами, а також закриту зону розваг, яку накриє купол діаметром в 85 і заввишки 24 метри. Купол в темний час доби буде підсвічуватись.

«Окрім самого аквапарку до комплексу увійде окремий банно-оздоровчий центр з різними видами лазень: турецькою, російською, японською, фінською», — розповів Володимир Льовін, президент компанії «Інтерстіл», яка розробила проект.  

Планується, що дорослий квиток коштуватиме 15 грн. на годину, а дитячий всього 9 грн. Студенти за час відпочинку і веселості заплатять по 12 грн.  

 

Читайте также по теме