ГолосUA
13:12 20/01/2010

У Херсонській області відкрито рух на автодорозі, яку було затоплено

Відкрито рух по автомобільній дорозі місцевого значення О-220706 Генічеськ — Стрілкове у Херсонській області, яку було закрито у вівторок з 17:00 у зв’язку із затопленням проїзджої частини дороги.

Про це повідомила прес-служба Міністерства транспорту та зв’язку.

На дорогах державного значення у Херсонській області ускладнений рух автомобілів у зв’язку з утворенням снігових заметів. На автомобільній дорозі М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (на Таганрог) на ділянці км 190 — км 207 перенос верхніх шарів снігу, місцями невеликий сніг, покриття мокре. Проводяться роботи з очищення снігу на даній ділянці, видимість на автомобільній дорозі складає 10 — 15 метрів. З метою забезпечення безперебійного та безпечного руху вживаються заходи силами чотирьох підрозділів ДП "Херсонський облавтодор" працює 17 одиниць техніки.

На даний час ускладнений проїзд на автомобільних дорогах у Миколаївській області (Н-14 Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв: км 170- км 209).

Покриття на автошляхах державного значення в більшості областей мокре. У Чернігівській області місцями сніговий накат; у Волинській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Луганській та південних областях місцями засніжене; у Кіровоградській та Херсонській областях — місцями снігові перемети. Проїзд забезпечений.

Стан покриття автодоріг місцевого значення в більшості областей — місцями засніжений, в Чернігівській області — сніговий накат, у Кіровоградській, Донецькій та Херсонській областях — місцями снігові перемети. Проїзд забезпечений.

На зимовому утриманні доріг працюють 2016 механізмів та 3336 робітників.

 

Читайте также по теме