ГолосUA
18:38 31/10/2010

У кількох областях України КВУ зафіксувало “каруселі”

 

Комітет виборців України зафіксував окремі спроби організації “каруселей” під час місцевих виборів 31 жовтня у окремих округах Вінницької, Донецької і Хмельницької областей.

 

Про це повідомив заступник голови Комітету виборців України Віталій Тесленко на прес-конференції Києві, передав кореспондент ГолосUA.

 

“В кількох областях зафіксовані конкретні випадки спроб організації так званих “каруселей”, які були призупинені на самому їхньому початку. Тут спрацювали як представники кандидатів чи незалежних спостерігачів, так і працівники правоохоронних органів, які працювали на дільницях”, — наголосив заступник голови КВУ.

 

За словами В. Тесленка, спостерігачі від КВУ зафіксували спроби організації “каруселей” у окремих округах Вінницької, Донецької та Хмельницької областей. “Підтверджень же повідомлень з інших областей ми не маємо”, — зазначив заступник голови КВУ, пояснивши, що натомість Комітетом зафіксовано дрібні порушення, як-то недотримання таємниці голосування самим виборцем через величезні черги до кабінки для голосування.

 

О. Проценко

Читайте также по теме