ГолосUA
18:29 19/12/2008

У Києві на подолання ожеледиці вже витратили півтори тисячі тонн технічної солі

У зв’язку з негодою, а саме: ожеледицею, яку спричинив дощ при температурі повітря –3, комунальне підприємство «Київавтодор» працює у посиленому режимі. Про це Голос.UA повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації. />  

Як повідомили у «Київавтодорі», в нічний час 19 грудня на автошляхах столиці працювало 269 одиниць техніки, з них 242 спеціальні дорожні машини.
 

Окрім водіїв та диспетчерів вночі до 8.00 ранку додатково працювало 183 дорожніх працівники, які виконували посипку тротуарів та місць посадки на зупинках громадського транспорту, які перебувають на балансі підприємства.
 

Лише за цей період було використано 1618 тонн технічної солі та 480 тонн піщано-соляної суміші. Проблем зі станом проїзної частини у нічний час не виявлено. Рух автомобілів не зупинявся, обмеження руху транспорту не вводилось.
 

Загальна площа проїзної частини – 18,6 млн. кв. м; загальна площа тротуарів – близько 7,5 млн. кв. м, з них 2,3 млн. кв. м. знаходяться у титулах ШЕУ районів і ними утримуються. Це тротуари, які знаходяться поза житловою забудовою.
 

Всі інші тротуари, а це більше 5 млн. кв. м, закріплені за відповідними управліннями житлового господарства районів, які і повинні їх утримувати в належному стані.
 

Наразі роботи із усунення наслідків ожеледиці продовжуються.
 

Корпорація «Київавтодор» звертається до водіїв з проханням  бути пильними, а при можливості утриматись від поїздок містом у аварійно-небезпечний час.

 

Читайте также по теме