ГолосUA
05:22 01/06/2010

У Києві невідомі викрали студентку КІМВ

У Києві на вулиці Мельникова невідомі викрали 22-річну п’ятикурсницю Інституту міжнародних відносин (КІМВ) Ірину Лазаренко.

Про це повідомляє газета «Сегодня».

«У п’ятницю, 28 травня, до нас в аудиторію зайшов директор інституту Валерій Копійка. Він повідомив, що близько 8 ранку невідомі викрали студентку 5-го курсу нашого інституту. Говорить, вона вийшла зі своєї машини біля гуртожитку інституту, подзвонила однокурсникам, що, мовляв, йду (а у них саме залік цього дня був), і тут під’їхав білий мікроавтобус, в який дівчину і заштовхали. Нібито це бачив охоронець кафе, яке розташоване недалеко від інституту. Копійка попросив нас, якщо комусь щось стане відомо, щоб студенти говорили йому», — розповіла першокурсниця КІМВ Олена.

На сайті КІМВ розміщена інформація про зникнення Ірини. За достовірну інформацію про її місцезнаходження ініціатори розшуку обіцяють винагороду.

Керівництво інституту також повідомило в міліцію про викрадення студентки. «Але поки слідству нічого нам сказати», — розповів проректор КНУ імені Шевченко Володимир Бугров.

«Спершу зупиняємо всі схожі за прикметами мікроавтобуси — білі», — сказало джерело в київській міліції.

«Ірину шукаємо вже четвертий день. Це хороша студентка, яка вчилася на 4 і 5. Своєю поведінкою ніколи не насторожувала. Міліція нам повідомила, що посилено її розшукує. За неперевіреною інформацією, білий мікроавтобус бачили біля парковки декілька днів. Наскільки я знаю, викрадачі поки не висували ніяких вимог батькам», — розповів ректор Київського нацуніверситету Леонід Губерський.

«У інституті говорять про дві версії НП. Перша — це те, що від її батьків (а тут не вчаться діти з бідних сімей) зловмисники хочуть одержати викуп. Друга версія — що Іра, можливо, зв’язалася з якимись кримінальними людьми і у неї виникли проблеми», — повідомила студентка Олена.

 

Читайте также по теме