ГолосUA
09:30 19/03/2010

У Києві починають відключати гарячу воду

У Києві проводяться відключення гарячої води у зв’язку з щорічним ремонтом системи гарячого водопостачання.

Про це ГолосUA повідомили в прес-службі «Київенерго».

«До наступного опалювального сезону ми повинні виконати великий обсяг поточних ремонтів, зокрема, у 2080 теплових пунктах і 5893 вузлів приєднання. І це лише за планом. Крім цього, після проведення гідравлічних випробувань з’явиться додатковий обсяг робіт. Встигнути з виконанням всіх необхідних заходів можна лише, якщо почати ремонти вже навесні. Але роботи в березні заплановано таким чином, щоб незручності торкнулися якомога меншої кількості споживачів", — сказав технічний директор «Київенерго» Олександр Зайцев.

Зокрема, до кінця березня будуть виконані ремонти об’єктів з мінімальною кількістю підключених споживачів та об’єктів, під час ремонту яких здійснюються короткочасні зупинки обладнання чи існує можливість перемикання споживачів на дублююче джерело теплопостачання. Таким чином, планується, що в березні буде виконаний 241 ремонт, що складає близько 10% від річного обсягу робіт.

"Ретельна підготовка обладнання до роботи в наступному опалювальному сезоні стане запорукою надійності теплопостачання та отримання якісних послуг споживачами", — додав О. Зайцев.

У «Київенерго» також зазначили, що графіки ремонтів устаткування компанії для роботи в осінньо-зимовий період узгоджені з комунальними підприємствами з утримання житлового господарства районів міста. Повідомляти населенню про можливі перебої у гарячому водопостачанні повинні ЖЕКи.

 

Читайте также по теме