ГолосUA
05:02 28/09/2010

У Києві відбудеться свято пива “Октоберфест”

На столичному стадіоні "Спартак" з 8 по 10 жовтня відбудеться свято пива "Октоберфест".

Як розповіли організатори свята, окрім розпивання пива виключно з літрових кухлів і закуски у вигляді традиційних німецьких страв, гостей чекають численні розваги та конкурси, а також виступи відомих музикантів.

Асортимент пива розрахований на найвибагливішого любителя — відвідувачам буде запропоновано безліч сортів пінного напою, включаючи німецьке. А тих, хто віддає перевагу напої міцніше, організатори "Октоберфесту" порадують гарячим глінтвейном і німецьким міцним лікером егермайстер, настояним на травах. Кухарі приготують найсмачніші страви традиційної німецької кухні: десятки видів сосисок, тушкованої капусти, смаженої картоплі і свинячих реберець.

При цьому на гостей чекає не тільки застілля, а й безліч різноманітних конкурсів, ігор і атракціонів. Наприклад, швидкісне розпивання пива, спортивна естафета або дитячі каруселі.

У числі інших розваг фестивалю — музика. Протягом дня гостей розважатиме живий оркестр, а ввечері на сцені "Октоберфесту" виступлять балканської-циганська група "Top Orkestra", українські гурти "ТіК" і "Диверсанти", крім того, очікується парад ді-джеїв.

Нагадаємо, "Октоберфест" — одне з наймасштабніших народних гулянь у Німеччині. Проходить в Мюнхені і щороку приваблює мільйони гостей з усього світу. У цьому році "Октоберфест" відзначає 200-річний ювілей.

За матеріалами: Ліга />  

Читайте также по теме