ГолосUA
05:56 21/07/2009

У Києві відновив роботу Європейський центр розвитку підприємництва

Європейський центр розвитку підприємництва відновив свою роботу по підтримці молодих підприємців.

Про це йдеться у заяві, надісланій ГолосUA.

«Головною метою Центру є збільшення питомої ваги малого і середнього бізнесу в економіці України з 8-9% ВНП до європейського рівня: 65-90% у Японії, 23% у Чехії, 37% у Польщі», — йдеться у заяві прес-служби центру.

У Центрі молоді підприємці матимуть можливість отримати безкоштовні юридичні консультації з питань реєстрації бізнесу, поради з основ менеджменту та порядку ведення бухгалтерського обліку, ознайомляться з чинним законодавством України. «Молодь за найнижчими з можливих цін зможе замовити послуги по реєстрації фірм, фінансового супроводу та бізнес консалтингу»,- наголосили у заяві представники Центру.

Також він першим в Україні надаватиме послугу супроводу в отриманні грантів від українських та міжнародних фондів.

Окрім цього планується, що кожні два тижні Центр проводитиме майстер-класи та тренінги, які проводитимуть представники бізнесу та політики.

Нагадаємо, що Центр розвитку підприємництва був започаткований у 2008 році ініціативною групою, що вирішила розвивати підприємництво в Україні. До групи увійшли: благодійний фонд "Моя Україна", громадська організація "JCI", інвестиційне агентство "Формула IQ", юридична фірма "Яремчук та партнери", ідейна агенція "Join". Підтримали ініціативу і представники політики, виконавчої влади та освітніх установ.

У 2009 році центр налагодив співпрацю з Київським представництвом Enterprise Estonia та став Європейським центром розвитку підприємництва.

 

Читайте также по теме