ГолосUA
18:18 08/04/2010

У Києві вручили премію «НеПопса»

В Києві пройшла третя церемонія нагородження Музичною премією «НеПопса», що була започаткована столичною радіостанцією Джем FM.

Про це повідомив кореспондент ГолосUA.

Цією премією традиційно відзначаються досягнення українських музикантів, визнаних найкращими за підсумками опитувань слухачів радіостанції «Джем FM» у п’яти номінаціях: найкращий гурт, найкращий дебют, найкращий альбом, найкращий концерт і найкращий дует.

Новацією цьогорічного нагородження є відзначення оригінальними званнями та дипломами колективів та виконавців, які зробили особливий внесок до української рок-музики. Зокрема, переможці отримали нагороди в номінаціях: «За безмежну креативність під час організації та проведення концертів», «За вихід в тираж», «За здорову конкуренцію і самовираження», «За нестандартний підхід до сценічного образу», «За повернення до витоків української культури» тощо.

Серед нагороджених опинилися відомі українські «непопсові» гурти : «Диверсанти», «Vперше 4ую», Green Grey, «Брати Карамазови», Ot Vinta, «Воплі Відоплясова», а також «найнепопсовіший слухач», який отримав особливий приз : фірмову «виделку» і диплом від радіостанції «Джем FM».

І. Тимошенко

 

Читайте также по теме