ГолосUA
14:37 13/02/2010

У Київській мерії сьогодні відбудеться благодійний бал

13 лютого 2010 року в Колонній залі Київської міськдержадміністрації в четвертий раз відбудеться щорічний добродійний бал “Карнавалія”.

Гості вечора зможуть ознайомитися з традиціями аргентинського карнавалу, віденського балу і українського Стрітення.

Як повідомили організатори заходу, відкриє бал Президентський оркестр і хор Київського муніципального академічного театру опери і балету. Також перед гостями виступить представник України на Євробаченні-2010 Василь Лазарович у супроводі оркестру.

Також у рамках “Карнавалії” відбудеться презентація книги для дітей “Зоряні історії успіху”, в якій відомі українські спортсмени перетворяться на казкових героїв і поділяться секретами свого успіху з юними читачами.

Зібрані в ході балу кошти планується направити на видання книги “Зоряні історії успіху”, а також на традиційну закупівлю книг для поповнення фондів українських бібліотек дитячих будинків, інтернатів і популяризацію української книги в Україні.

Нагадаємо, що 14 лютого 2009 року в КМДА бал-маскарад “Карнавалія” пройшов на честь Дня всіх закоханих. На балу Леонід Черновецький виконав три пісні. /> За матеріалами: Кореспондент

 

Читайте также по теме