ГолосUA
11:19 23/04/2009

У Київській області орудує сексуальний маніяк із зовнішністю Елвіса Преслі

У Київській області вже кілька років орудує сексуальний маніяк, який вбиває жінок – написала газета ”Сегодня”. Цю інформацію в ексклюзивній розмові підтвердив старший слідчий з особливо важливих справ Головного слідчого управління МВС України Руслан Сушко, у провадженні якого і перебуває справа вбивці і ґвалтівника.

У Києво-Святошинському та Васильківському районах Київської області з вересня 2007 року по нинішній день зґвалтовано і вбито п’ять жінок при схожих обставинах (ще дві потерпіли раніше, але залишилися живі).

Газета пише, що всіх їх знайшли в лісопосадках, збігаються й інші ознаки, причому вкрай важливі, про які “Сегодня” не пише на прохання слідства.

Як повідомив газеті слідчий Р.Сушко, є ще як мінімум 10 жіночих трупів, які було виявлено в тих же районах за останні кілька років, які теоретично можуть бути жертвами цього маніяка, а всього перевіряються 120 нападів на жінок. "За всіма трьома позиціями уже є 120 епізодів, з них половина — домагання. Ще приблизно 40 — без вісти зниклі, решта 20 — останки. За деякою інформацією, ми можемо припускати, що, принаймні, десятеро загиблих — справа рук того ж маніяка, хоча, звичайно, стверджувати так поки не можна ", — заявив газеті слідчий.

“Сегодня” написала, що маніяк — ймовірно, дорослий зрілий, але не старий чоловік (можливо, років 35), атлетичної статури, російськомовний, без рослинності на грудях, швидше за все, русявий або рудий, дуже сильний в руках. Не виключено, що акуратист і педант, але дуже жорстокий. Доглянутий, можливо, не курить. У випадках із живими потерпілими був у жіночих панчохах на голові й рукавицях. Користується автомобілем. Очевидно, має приємну зовнішність, інакше до нього ніхто в авто не сів би, або можливо викликає довіру атрибутами, наприклад, військовою або міліційною формою, або рясою священика, або чимось схожим.

За вже відомими фактами, зазначила газета, вбивця нападає тільки на жінок, чоловіками не цікавиться. Зникають документи та мобільні телефони, але це, швидше за все, щоб ускладнити упізнання жертв і затягнути слідство: “За нашими фактами і з досвіду дій інших подібних сексуальних маніяків, він діє сам. Відпрацьовується вся територія України, але основний акцент, звичайно, на Васильківському та Києво-Святошинському районах, де здійснені всі відомі поки злочини”.

У МВС попереджають, що жінкам не слід залишатися одним у безлюдних місцях. По-друге, не варто сідати в автомобілі до незнайомих людей. Маніяк, як показує досвід, уникає здійснювати напади, якщо поруч є люди. Крім того, навряд чи допоможе балончик або електрошокер: напади раптові, до того ж нападає дуже сильний чоловік (одній із жертв одним махом перетиснув рукою гортань).

“Сегодня” зазначила, що, на думку однієї з потерпілих, яка залишилися живою, нападник зовні симпатичний і схожий на молодого Елвіса Преслі.

 

Читайте также по теме