Ольга Черненко
06:15 08/02/2011

У Компартії радять Поживанову вести себе так, як Тимошенко

У Компартії радять екс-голову Держрезерву Михайлу Поживанову вести себе так, як колишня прем'єр-міністр Юлія Тимошенко.

Про це сказав народний депутат від Компартії Спірідон Кілінкаров в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

“Не треба думати, що якщо Поживанов опозиціонер, тому його переслідують. Насправді чиновників-опозиціонерів багато. Але ж кримінальні справи порушують проти певних людей, в яких є проблеми із законом. Якщо нині запитати звичайного громадянина, чи чесно працював Держрезерв, думаю, ніхто не скаже, що чесно. Тим більше, якщо в Генпрокуратури є підстави щодо порушення кримінальної справи проти чиновника, то вона має право на це. І ГПУ має право або довести вину, або спростувати її”, — заявив С. Кілінкаров.

За словами нардепа, якщо чиновнику нічого приховувати, то не потрібно їхати з країни.

“Я не розумію. Якби я не відносився до Тимошенко, але ж вона нікуди поки не тікає. І Поживанов був у її команді. Так треба показувати приклад. Треба робити так, як вона. Чого ж бігти? Треба доводити, що насправді все не так. Тому що інакше закрадаються інші думки”, — додав нардеп.

Нагадаємо, колишній глава Держкомрезерву Михайло Поживанов заявив, що може повернутися в Україну, якщо не отримає політичний притулок у країні, де він наразі перебуває. При цьому він уточнив, що отримав посвідка на проживання в Австрії.

Читайте также по теме