ГолосUA
10:08 22/02/2010

У КПУ вважають, що Януковичу ніщо не заважає почувати себе повноцінним президентом

Новообраний президент Віктор Янукович буде повноцінним главою держави.

Про це в ексклюзивному інтерв’ю кореспонденту ГолосUA заявив народний депутат від КПУ Олександр Голуб.

  “Справа в тому, що немає позову, тобто і немає предмету, що доводити судом. Тому в принципі, за цих умов я впевнений, що Віктор Янукович буде абсолютно повноцінним Президентом і навряд чи технології, які продемонструвала Юлія Тимошенко цьому завадять”, — зауважив він.

  При цьому О.Голуб відзначив, що “дані технології були не стільки, аби скомпроментувати Віктора Януковича, скільки підтримати рейтинги політичного майбутнього самої Тимошенко”. “Вона продемонструвала здатність боротись за голоси своїх виборців, за ті ідеї, які вони підтримують і які вона відстоює. З іншої сторони, вона розуміла, що в неї не вистачає вагомих фактів, аби опротеструвати результати виборів й тому забрала позов, аби не виглядати в очах свого електорату людиною, яка весь час програє. Спочатку програла вибори, потім суд. Це був технологічний хід з її блоку”, — переконаний парламентарій.

  При цьому депутат виключив варіант, при якому голова уряду Юлія Тимошенко відкликала позов з суду через можливе очолення нею й надалі посади прем’єра.

Нагадаємо, в суботу Ю. Тимошенко відкликала свій позов про оскарження результатів виборів із Вищого адмінсуду.

 

Читайте также по теме