ГолосUA
18:19 06/04/2009

У Кривому Розі податкові міліціонери виявили підпільний цех з виробництва дизпалива

У Кривому Розі податкові міліціонери виявили цех, який незаконно виробляв дизельне пальне.

Про це ГолосUA повідомили в прес-службі Державної податкової адміністрації.

Організував підпільне виробництво мешканець міста, раніше не засуджений 46- річний громадянин Д. Згідно з повідомленням, цех розташовувався в лісосмузі біля автомобільної дороги. Дозвільних документів та ліцензій, передбачених діючим законодавством, не було. Працювали без відповідного трудового оформлення 8 осіб.

Виробництво пального здійснювались за допомогою обладнання кустарного виробництва, потужність якого дозволяла виробляти 500 тонн пального на місяць.

Скуповуючи за готівку паливно-мастильні матеріали сумнівного походження, підпільники змішували їх з мастилом та різноманітними присадками, і отримували рідину, схожу на дизельне пальне. У подальшому здійснювалась безготівкова та готівкова реалізація продукції підприємствам гірничо-видобувної галузі та сільського господарства. Готівку отримували у банківських установах шляхом використання карткових рахунків.

Прокуратура Кривого Рогу порушила кримінальну справу. В ході обшуку в цеху було виявлено та вилучено обладнання для виробництва, понад 200 тонн готового пального та сировини, кілька автоцистерн. Вартість вилученого майна склала майже 2 мільйони гривень.

 

Читайте также по теме